ŠKODA KAROQ SCOUT

31. července 2018
Papidlus spēcīgajam bezceļu dizainam ŠKODA KAROQ SCOUT pamataprīkojumā aprīkots ar četru riteņu piedziņu.

ŠKODA KAROQ jūtas kā mājās gan lielā pilsētā, gan bezceļos. Modelis var neskaitāmos veidos apmierināt katra klienta vajadzības – sākot ar jaunām ģimenēm un beidzot ar aktīva dzīvesveida piekritējiem pie dabas. Līdzīgi kā OCTAVIA SCOUT un KODIAQ SCOUT, jaunākais SCOUT ģimenes loceklis pamataprīkojumā piedāvā četru riteņu piedziņu. Turklāt spēcīgais bezceļu auto dizains uzsver modeļa piemērotību bezceļiem un tā potenciālu. Ar slikto ceļu paketi ŠKODA KAROQ SCOUT ir pilnībā gatavs izaicinošiem braucieniem tur, kur beidzas asfalts.

ROBUSTI ELEMENTI PASVĪTRO BEZCEĻU RAKSTURU

ŠKODA KAROQ SCOUT ir ietērpts robustā dizainā ar hromētiem un sudraba krāsas virsbūves elementiem, unikālām riteņu arku uzlikām un pulētiem 18 collu “Braga” vieglmetāla diskiem antracīta krāsā. Papildaprīkojumā ŠKODA piedāvā arī 19 collu “Crater” vieglmetāla diskus antracīta krāsā. Spēcīgā izskata iezīmju sarakstu noslēdz tonēti logi un SCOUT logotipi uz priekšējiem dubļu sargiem. Interjerā sēdekļi ieguvuši jauna dizaina apdari ar kontrastējošām šuvēm brūnā un melnā krāsā. Uz visiem sēdekļiem atrodamas SCOUT emblēmas. Multifunkcionāla ādas stūre, pedāļi ar nerusējošā tērauda elementiem un LED pakete ar iekļautu vides apgaismojumu papildina plašo pamataprīkojuma klāstu.

EFEKTIVITĀTE, AUGSTAS VEIKTSPĒJAS DZINĒJI UN VISU RITEŅU PIEDZIŅA

Kā vienīgo pieejamo kompaktā krosovera versiju – kas pieejams tikai ar visu riteņu piedziņu, ŠKODA piedāvā KAROQ SCOUT aprīkot ar trim taupīgiem un videi draudzīgiem dzinējiem. Papildu 1.5 TSI benzīna dzinējam ar 110 kW (150 ZS) apvienojumā ar 7 pakāpju DSG, ir pieejami arī divi dīzeļdzinēji: 2.0 TDI ar 110 kW (150 ZS) jaudu, kas pamataprīkojumā pieejams ar manuālu 6 pakāpju pārnesumkārbu; 7 pakāpju DSG ir pieejama papildaprīkojumā. Jaudīgākajai ŠKODA KAROQ SCOUT versijai ar 2.0 TDI dzinēju ir 140 kW (190 ZS) jauda, un to pamataprīkojumā apvieno ar 7 pakāpju DSG pārnesumkārbu.

DIGITĀLS INSTRUMENTU PANELIS UN CITAS VIEDĀS IEZĪMES

Vadītāji var individuāli pielāgot ŠKODA KAROQ SCOUT virtuālo instrumentu paneli savām vajadzībām. Braukšanas režīma izvēle aprīkota ar bezceļu režīmu. Pateicoties LTE modulim un Wi-Fi tīklājam, ŠKODA KAROQ pasažieri “vienmēr ir tiešsaistē”.

Simply Clever

Būdama īsta ŠKODA, KAROQ SCOUT lepojas ar neskaitāmām Simply Clever idejām un uzglabāšanas iespējām. Papildaprīkojumā pieejamais elektriskais bagāžas nodalījuma vāks ar “viegla pieskāriena aizvēršanas” funkciju atveras un aizveras ar pogas pieskārienu, vai viegli pavelkot atvērtu bagāžas nodalījuma vāku; papildaprīkojumā pieejams virtuālais pedālis, ar kā palīdzību iespējams atvērt “piektās durvis” ar vienkāršu kājas kustību zem aizmugurējā bampera. ŠKODA piedāvā dubulto bagāžas nodalījuma grīdu. Uzglabāšanas tīkli uz priekšējiem sēdekļiem un viduskonsolē padara ikdienas braukšanu vieglāku, līdzīgi kā nodalījums monētām un stāvvietu žetoniem vadītāja pusē, kā arī multimediju ierīču turētājs.

ŠKODA paplašina ŠKODA KAROQ modeļu sēriju: Ar jauno ŠKODA KAROQ SCOUT, čehu auto ražotājs prezentēs vēl spēcīgāku populārā kompaktā krosovera sērijas versiju Parīzes auto izstādē 2018. gada oktobrī.

Последние новости