Jaunajā dīlera centrā ir apskatāms un pieejams aktuālais ŠKODA automašīnu modeļu klāsts ar izdevīgiem piedāvājumiem. Jau šobrīd Mūsu Auto Valmiera ŠKODA dīlera centrā ir pieejami testa braucieni ar jaunākajām ŠKODA automašīnām, iespējams veikt jaunu automašīnu pasūtīšanu kā arī izvēlēties to no plašā noliktavas krājuma atraktīvus piedāvājumus. ŠKODA dīleris nodrošinās kvalitatīvu, ātru un pieejamu ŠKODA servisu, kā arī garantijas un pēcgarantijas auto aprūpes pakalpojumus, ievērojot rūpnīcas noteiktos, visaugstākos klientu apkalpošanas un tehnoloģiskos standartus.

“Esam ļoti gandarīti kad tieši Valmierā jau šogad ŠKODA zīmols būs pārstāvēts ar pilna servisa dīleri un tieši Mūsu Auto Valmiera ir otrais zīmola dīlera centrs Latvijā realizējot izplatīšanas tīkla restrukturizāciju, kas tikta uzsākta pērnā gada rudenī . Lai ŠKODA kļūtu par vienu no vadošajiem un pieejamākajiem auto zīmoliem Latvijā, mēs turpināsim paplašināt dīleru tīklu visā Latvijā. Valmierā tiek atvērts pirmais pilna servisa dīleris ārpus Rīgas, kas ļaus visiem Vidzemes iedzīvotājiem un uzņēmējiem iepazīt ŠKODA automobiļu klāstu un saņemt augstvērtīgu servisu. Turpinot paplašināt ŠKODA tīklu Latvijā esam pulcējuši arī citus auto nozares dalībniekus pie dīleru tīkla attīstības gan Rīgā, gan Latvijas reģionos. Tuvākā gada laikā plānojam atvērt vēl vismaz divus dīleru centrus, jo mēs ticam gudrai Latvijas pircēju izvēlei,” uzsver Māris Jansons, “Auto 100” Latvijas filiāles vadītājs.

ŠKODA automašīnu salons un oficiālais servisa centrs Mūsu Auto Valmiera būs atvērts no pirmdienas līdz sestdienai Rīgas ielā 86a, Valmierā.

Visa aktuālākā informācija par ŠKODA modeļu klāstu un servisa piedāvājumiem, kā arī, iespēja pierakstīties testa braucieniem un autoservisam sev vēlamā laikā – www.musuautovalmiera.skoda.lv

Последние новости