ŠKODA KAROQ SPORTLINE

2. srpna 2018
Jaudīgākais benzīna dzinējs visā sērijā: 2.0 TSI ar 140 kW (190 ZS). Sportiski bamperi, 18 collu vieglmetāla diski un sporta sēdekļi pamataprīkojumā.

SPORTISKS DIZAINS ĀRPUSĒ UN IEKŠPUSĒ

ŠKODA KAROQ SPORTLINE dinamika ir pamanāma jau no pirmā acu skatiena. Sporta bamperi un ekskluzīvi, melni 18 collu “Mytikas” vieglmetāla diski veido sportisku izskatu un 19 collu melni, pulēti “Vega” vieglmetāla diski ir pieejami papildaprīkojumā. Uz priekšējiem dubļu sargiem atrodamas SPORTLINE emblēmas un virsbūves krāsa, kā arī melna ieejas zona, tonēti logi un melni jumta reliņi noslēdz modeļa elegantā eksterjera elementu sarakstu.

Interjerā jūsu uzmanību nekavējoties piesaista melni sporta sēdekļi ar kontrastējošām sudraba krāsas šuvēm. Sēdekļu apdarē izmantots revolucionārs trīs slāņu gaisu caurlaidīgs Thermoflux audums, kas piešķir papildu komfortu pasažieriem, īpaši vasarā. Priekšējie sēdekļi aprīkoti ar gurnu atbalstu; aizmugurējie sēdekļi ir fiksēti. Multifunkcionāla sporta stūre ir apšūta ar perforētu melnu ādu ar sudraba krāsas šuvēm. Nerūsējošā tērauda elementi uz pedāļiem, melna griestu apdare, melnas jumta statnes un LED pakete ar iekļautu vides apgaismojumu papildina sportisko interjeru.

ČETRI DZINĒJI UN ČETRU RITEŅU PIEDZIŅA

Jūsu izvēlei ir pieejami četri taupīgi un videi draudzīgi dzinēji, savukārt 2.0 TSI benzīna dzinējs ar 140 kW (190 ZS) ŠKODA piedāvā tikai KAROQ SPORTLINE modelim. Jaudīgākais no diviem 2.0 TDI dīzeļdzinējiem arī ir ar 140 kW (190 ZS) jaudu. Apvienojumā ar šo spēka agregātu kompakto krosoveru uz priekšu dzen 7 pakāpju DSG un četru riteņu piedziņa. Priekšpiedziņas versija ar 2.0 TDI un 110 kW (150 ZS) jaudu aprīkota ar manuālu 6 pakāpju pārnesumkārbu standartaprīkojumā. Modelim papildaprīkojumā pieejama četru riteņu piedziņa apvienojumā ar 7 pakāpju DSG. 1.5 TSI benzīna dzinējam (110 kW/150 ZS) ar priekšpiedziņu ŠKODA arī piedāvā 7 pakāpju DSG papildaprīojumā, arī apvienojumā ar visu riteņu piedziņu.

DIGITĀLS INSTRUMENTU PANELIS PAPILDAPRĪKOJUMĀ

ŠKODA var aprīkot KAROQ SPORTLINE ar papildaprīkojumā pieejamu virtuālu instrumentu paneli. Virtuālajam instrumentu panelim KAROQ SPORTLINE ir papildu piektais displeja režīms, kam ir apgriezienu rādītājs un ātruma rādītājs ekrāna centrā. Pateicoties Wi-Fi tīklājam, ŠKODA KAROQ pasažieri “vienmēr ir tiešsaistē”. Braukšanas režīmu izvēle ļauj pielāgot braukšanas dinamiku, un elektroniskā stabilitātes kontrole ESC aprīkota ar divu pakāpju konfigurāciju.

Simply Clever

Būdama īsta ŠKODA, KAROQ SPORTLINE lepojas ar neskaitāmām Simply Clever idejām un uzglabāšanas iespējām. Papildaprīkojumā pieejamais elektriskais bagāžas nodalījuma vāks ar “viegla pieskāriena aizvēršanas” funkciju atveras un aizveras ar pogas pieskārienu, vai viegli pavelkot atvērtu bagāžas nodalījuma vāku; papildaprīkojumā pieejams virtuālais pedālis, ar kā palīdzību iespējams atvērt “piektās durvis” ar vienkāršu kājas kustību zem aizmugurējā bampera. ŠKODA piedāvā praktisku rullējamu pārsegu vai dubultu nodalījuma grīdu bagāžas nodalījumā. Uzglabāšanas tīkli uz priekšējiem sēdekļiem un viduskonsolē padara ikdienas braukšanu vieglāku, līdzīgi kā nodalījums monētām un stāvvietu žetoniem vadītāja pusē, kā arī multimediju ierīču turētājs.

Ar jauno ŠKODA KAROQ SPORTLINE, ŠKODA prezentēs jau otro jauno kompaktā KAROQ krosovera versiju – vēl sportiskāku variantu dizaina un braukšanas dinamikas jomā – Parīzes auto izstādē 2018. gada oktobrī.

Последние новости