Pasākumā piedalījās Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ģenerālsekretārs Viesturs Koziols, “Auto 100 Latvija” vadītājs Māris Jansons un nacionālās hokeja valstsvienības galvenais treneris Bobs Hārtlijs.

“ “ŠKODA” iesāktā starptautiskā līmeņa sadarbība ar hokeju bija viens galvenajiem faktoriem, kas pamudināja arī mūs uzsākt sadarbību ar Latvijas Hokeja federāciju. Kompānija “ŠKODA” pasaules čempionātam un Starptautiskajai Hokeja federācijai (IIHF) bijusi uzticīga jau 25 gadus pēc kārtas un pērn parakstījusi sadarbības līgumu vēl uz pieciem gadiem. Mēs esam ļoti priecīgi atbalstīt Latvijas hokeju, jo redzam, kādas pozitīvas pārmaiņas šobrīd notiek šajā sporta veida saimniecībā un organizācijā. Jāizceļ, kad papildus motivāciju šim solim mums deva tas, kad izlasei ir piesaistīta patiešām spilgta personība kā Bobs Hārtlijs. Augstu mērķu sasniegšana mūs motivēja būt daļai no šī visa kopuma. No šīs dienas “ŠKODA” ir oficiālais transporta nodrošinātājs Latvijas Hokeja federācijai,” sacīja “Auto 100” vadītājs M.Jansons.

Savukārt LHF ģenerālsekretārs V.Koziols pateicās “ŠKODA” pārstāvjiem Latvijā par atbalstu un novērtēja sadarbības praktisko ieguvumu: “Mums bija iespēja “ŠKODA” automašīnas izbaudīt arī šā gada pasaules čempionātā Dānijā. Šīs ir patiešām augstākās klases automašīnas. Latvijas Hokeja federācijas darba nodrošināšanā automašīnas ļoti noderēs, jo jau šonedēļ septiņas dažādas valstsvienības piedalīsies starptautiskos turnīros. Centīsimies arī turpmāk savu darbu darīt pēc labākās sirdsapziņas, lai arī mūsu atbalstītāji būtu gandarīti.”

Latvijas Hokeja federācijai uzticētās “ŠKODA” automašīnas rūpīgi aplūkoja arī valstsvienības galvenais treneris Hārtlijs. Kanādiešu speciālists atzina, ka jau pasaules čempionātā Dānijā pārliecinājās par “ŠKODA” spēkratu kvalitāti un komfortu.

“ŠKODA Latvija” Latvijas Hokeja federācijas rīcībā nodeva “ŠKODA OCTAVIA Combi” un “ŠKODA KODIAQ” automašīnas. Vienošanās starp “ŠKODA” un LHF parakstīta līdz 2021.gadam, kad Rīgā norisināsies pasaules čempionāta apakšgrupas spēles.

Последние новости